Coverderm Classic Camouflage – alapozókrém

Nagyon magas, akár 40%-os pigment tartalmának köszönhetően akár 5x jobban fed.Az egyetlen olyan alapozó, amely tökéletesen elrejti az olyan mindennapi életet megnehezítő bőrhibákat, mint az anyajegy, vitiligo, psoriasis, ichtiózis, égések, májfolt, pigmentfolt, műtéti hegek vagy egyéb más forradás, sebhely és horzsolás, nagyfokú rozacea és tetoválás.

SPF 30-as fényvédő faktort tartalmaz – kizárólag természetes filtert -, amely megvédi a bőrt a napsugárzás káros hatásaitól, ezért fölösleges további fényvédő használata. Csak ásványi fényszűrőket tartalmaz.

15 ml alapozó szivaccsal és kiszedő applikátorral

11 természetes színárnyalat + fehér

Megvásárolható webshopunkban IDE kattintva!

A Coverderm Classic tökéletesen elasztikus, azaz rugalmasan alkalmazkodik egész nap az arcbőr mozgásához, nem törik meg a mimikai ráncokban sem. 100%-ig vízálló alapozó, amely 24 órán át tartó, természetes kinézetet biztosít még sportolás, úszás vagy szaunázás közben is.A Coverderm Classic hypoallergén, klinikailag tesztelt, és biztonságosan használható mindennap, bármely bőrtípusra. A bőr pórusait nem tömíti el és nem irritálja az aknéra hajlamos bőrt sem.

 

classic

0., 1., 2., 3., 3A., 4., 5., 5A., 6., 7., 8., 9.

Vélemények


Mondd el a véleményed elsőként: “Coverderm Classic Camouflage - alapozókrém”

*