Rólunk

A Beauty Expert Kft. pár éves múltra tekint vissza, viszont a csapat tagjai már közel egy évtizede a szépségipar területén kamatoztatják tudásukat és tapasztalatukat.

Jelenleg négy termékcsalád forgalmazását látja el cégünk, – nemcsak Magyarországon, hanem olyan környező országokban is, mint Szlovákia, Szlovénia és Románia – melyek mindegyike európai családi vállalkozásokból kerül ki. Számunkra nem kizárólag a termék kifogástalan minősége fontos, hanem a mögötte álló emberek is, akik megálmodták professzionális készítményeiket.

A DERMACELL márka minden egyes tagja a benne rejlő különleges, édesvízi halból kinyert kollagénnek köszönhetően hatékonyan és látványosan veszi fel a harcot a ráncok ellen.

Három mediterrán beszállítóval dolgozunk, melyek közül egy görög cég COVERDERM ápoló kozmetikumait és egyedülállóan magas fedőképességű, minden bőrhiba fedésére kiválóan alkalmas, vízálló arc-és testalapozóit népszerűsítjük a magyar piacon.

Két spanyol, azon belül is katalán gyárból kerülnek hozzánk azok a magas minőségű termékek, melyek az arc-és testkezelési, illetve gyantázási palettát ölelik fel teljes körűen.

A DE NOYLE’S professzionális termékei olyan mediterrán hatóanyagokat tartalmaznak, melyek akár már egy kezelés alkalmával is azonnal látható javulást és eredményt nyújtanak a problémás bőrnél. A készítmények parabénmentesek, természetes összetevőinek szinergikus hatása meghatványozza eredményességüket.

A Depil O.K. prémium minőségű, alacsony olvadáspontú gyantái fájdalommentes szőrtelenítést biztosítanak, tökéletesen beletapadnak a szőrzetbe és nem szárítják ki a bőrt.

Amennyiben szeretnél megismerkedni közelebbről bármelyik termékünkkel, szeretettel várunk I. kerületi bemutatótermünkben és nagykereskedésünkben a 1015 Budapest, Csalogány utca 36.szám alatt ingyenes képzéseinken. Ha vásárolni lenne kedved, azt is itt teheted meg.

Nem csak termékeink, hanem krioterápiás szolgáltatásunk is segít megőrizni szépségünk mellett egészségünket is. Bővebb információ hidegterápiánkról a linkre kattintva érhető el: www.krioklinika.hu

Bízunk benne, hogy hamarosan Téged is elégedett partnerünk közé sorolhatunk.

Szépséges üdvözlettel,

Beauty Expert Csapata